Den Bosch Binnenstad / Zuid

Team Den Bosch Binnenstad / Zuid

**m.i.v. 01 OKTOBER 2018 ZIJN WIJ VERHUISD NAAR CHOPINSTRAAT 20 ***

Welkom bij team Den Bosch Binnenstad / Zuid.

Wij werken sinds Januari 2008 in dit werkgebied en wij bieden een frisse kijk op thuiszorg.

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

Buurtzorg Nederland heeft een vernieuwend concept voor verpleging en verzorging aan huis ontwikkeld. Zorgverlening waarbij we streven naar betere oplossingen voor de cliënten, duurzaam en effectief. 

Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide (wijk)verpleegkundigen en ziekenverzorgenden in kleine autonome 'Buurtzorgteams' in te laten vullen wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door de landelijke organisatie Buurtzorg Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne ICT-toepassingen waardoor de administratieve kosten tot een minimum worden beperkt. Door de autonome "Buurtzorgteams" worden de kosten van management en overhead zo beperkt mogelijk gehouden.

Kortom:

  • betere zorg tegen lagere kosten; 

  • een aantrekkelijk perspectief voor cliënten , professionals en verzekeraars. 

  • Buurtzorg Nederland: een natuurlijk alternatief

Het team bestaat uit 6 vast medewerkers: Dianne Cleerdin, Roselynn Heesakkers, Anne Loeffen, Angeline Vissers,Pieternel Mommersteeg en Lotte Janssen.

Daarnaast ondersteunen ook oproepkrachten Jonela Melissen,Miriam van Creij en Lizzy Vissers ons team.

Onze sterke punten zijn:

  • Als client van het Buurtzorgteam belt dan krijgt hij of zij altijd een bekende zorgverlener aan de telefoon.

  • Wij maken de planning zelf, waardoor optimaal ingegaan kan worden op de wensen van de client, lukt dit niet dat wordt er altijd overlegd.

  • We zijn dag en nacht bereikbaar.

  • De zorg wordt verleent in nauwe samenwerking met (huis)artsen, praktijkondersteuners, ziekenhuizen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

  • De kennis van het team is breed. Er is onder andere deskundigheid op het gebied van pijnbestrijding / palliatieve zorg; Dementie zorg; wondzorg; etc.

  • zelfredzaamheid wordt waar mogelijk bevorderd

Wilt u meer weten over Buurtzorg Den Bosch Binnenstad / Zuid, neem dan contact met ons op.
Chopinstraat 20 06-10449000
5216EW 's-Hertogenbosch denbosch@buurtzorgnederland.com